Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Antena M, Objavila: R.B. ]

29. 05. 2020. 22:42   >>  22:43 14

MILIĆ U "ŽIVOJ ISTINI"

"Izbora pod ovim uslovima nema"

Odnosi Crne Gore i Srbije su opterećeni različitim oblicima nerazumijevanja, ali i različitim oblicima saglasnosti, ocijenio je, gostujući u "Živoj istini" na TVCG, poslanik SNP-a Srđan Milić.

"Treba da nađemo balans između onoga što je zaštita zdravlja i zaštita interesa države Crne Gore. Predsjednik Milo Đukanović bi trebao konačno da shvati da je on predsjednik svih građana Crne Gore. Problem svih a naročito Srba u Crnoj Gori je diskriminacija, problem svih a naročito Srba je i nepostojanje vladavine prava i to što nijesmo svi jednaki pred zakonom a dokaz za to su dešavanja u posljednjih mjesec dana. Danas je takmičenje kako će se napraviti problem, a ne kako će se rješavati problem. Mi danas imamo problem koji je nastao jer se nije našao adekvatan balans između onoga što su preporuke IJZ i političkih odluka”, kazao je on.

Govoreći o predstojećim izborima, Milić je kazao da "izbora pod ovim uslovima nema".

“Treba sjesti i dogovoriti se o uslovima, ali na način koji je definisan Sporazumom sa narodom potpisan u martu 2019. Ovdje nije priča o bojkotu. Kao jedan od 39 koji je potpisao sporazum sa narodom, kažem da treba ispoštovati ono što je u sporazumu definisano vezano za uslove za izbore”, zaključio je Milić.

Пратите нас на

Коментари14

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније