Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

02. 08. 2020. 20:35 >> 20:39
3

PEŠIĆ OCIJENIO

"Demokrate najtragikomičnija skupina na izborima"

Predsjednik Savjeta mladih DPS-a Nikola Pešić ocijenio je kako će "najtragikomičnija skupina" na predstojećim izborima, sudeći po prvim nastupima, ipak biti Demokrate.

"Kampanja praktično nije ni počela, a već se samozvani "spoj mladosti i iskustva" narodski rečeno, tako isprosipao. I Bečić, i Lekić, sve sa "nezavisnom" novinarkom Ćirovićkom… Iskreno, svi zajedno djeluju nekako otužno. Kako i ne bi kad stariji odlično znaju da na mlade “crvene kravate” mogu prenijeti samo iskustvo iz poraza i prelijetanja iz partije u partiju. Po nepisanom pravilu – iz gubitničke u gubitničku”, saopštio je Pešić.

Kako dodaje, žalosno je slušati da čelnici partije koja sebe promoviše kao evropsku, u većinskoj Crnoj Gori, u svojim političkim oponentima vide sve same neprijatelje.

"Istina, mogu podijeliti i iskustvo iz gubljenja na vlasti na lokalnom nivou, i to u najrazvijenijim opštinama, u kojima su ih prozvali "partija za zbrinjavanje rodbine". Iz tog iskustva je vjerovatno i po prvi put uvođenje zvanja "neprijatelj" u crnogorsku političku leksiku za političke protivnike. Šta bi s njihovim sloganom “pobjede a ne podjele”, na koji su izgleda zaboravili zauzeti pričom o svom “planu od sedam tačaka”, koji opozicija vjerovatno nije shvatila, pa ga je odbila. I tako tumaraju neshvaćeni ni od većine u Crnoj Gori koja čini vlast, niti od kolega iz opozicije”, smatra predsjednik Savjeta mladih DPS-a.

Ako se po jutru dan poznaje, tzv. "druga Amfilohijeva postava", dodaje, odlučno je krenula u još jednu izgubljenu izbornu bitku.

“Ali za one koji uđu u parlament ostaje mogućnost da još četiri godine ne rade ništa, a da primaju plate. Zbilja, i to iskustvo mogu prenijeti svom podmlatku", poručio je Pešić.

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније