Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

21. 09. 2020. 12:54 >> 12:54
1

BRAJOVIĆ

"Cijenimo podršku Francuske evropskoj perspektivi CG"

Predsjednik Skupštine Crne Gore Ivan Brajović primio je danas u oproštajnu posjetu ambasadorku Republike Francuske Kristin Tudik. On je zahvalio ambasadorki Francuske na posvećenosti unaprjeđenja bilateralnih odnosa dvije zemlje, kao i podršci snaženju ukupnih kapaciteta Crne Gore na zahtjevnom putu evropske integracije.

"Sadržajnost i intenzitet saradnje tokom Vašeg mandata dodatno su obogatili naše tradicionalne veze i prijateljstvo. Cijenimo podršku Francuske evropskoj perspektivi Crne Gore i regiona", kazao je Brajović.

Povodom nedavno održanih parlamentarnih izbora, predsjednik Skupštine je naglasio da su protekli u mirnoj i demokratskoj atmosferi i u unaprijeđenom zakonodavnom okviru.

Upoznao je ambasadorku Tudik sa planiranim dnevnim redom sjednice Skupštine, koja će se održati u srijedu 23. septembra. 

Ambasadorka Tudik je istakla da očekuje da će Crna Gora nastaviti svoj evropski put, i da će Vlada koja će uskoro biti formirana, biti maksimalno posvećena ostvarenju strateških spoljnopolitičkih ciljeva, kao i daljem ekonomskom razvoju, navode iz Skupštine. 

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније