Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

06. 10. 2020. 17:50 >> 17:50
2

JOKOVIĆ - KRIVOKAPIĆ

"SNP spremna da odgovori zadacima"

Predsjednik Socijalističke narodne partije (SNP) Vladimir Joković kazao je da je njegova partija u kadrovskom i svakom drugom pogledu spremna da, zajedno sa ostalim konstituentima nove vlasti uspješno odgovori postavljenim zadacima, kao što je spremna da uspješnim vođenjem politike ujedini Crnu Goru, što je prijeko potrebno na evropskom putu usvajanja demokratskih načela i standarda.

Kako navode, Joković je danas u Podgorici razgovarao sa profesorom Zdravkom Krivokapićem.

"Zajednički je još jednom konstatovano da su građani 30. avgusta dali glas promjenama i nekoj novoj, bogatijoj i evropskoj Crnoj Gori. U tom pravcu izražena je zajednička želja za postizanjem skorijeg dogovora oko formiranja nove Vlade, kao i donošenjem najboljih kadrovskih rješenja, koji će odgovoriti izazovima ekonomskih i svakih drugih reformi", navode u saopštenju.

Joković je istakao činjenicu da je SNP u kadrovskom i svakom drugom pogledu spremna da, zajedno sa ostalim konstituentima nove vlasti uspješno odgovori postavljenim zadacima, kao što je spremna da uspješnim vođenjem politike ujedini Crnu Goru, što je prijeko potrebno na evropskom putu usvajanja demokratskih načela i standarda.

Takođe, predsjednik SNP smatra izuzetno svrsishodnim da se oko svih kadrovskih rješenja dođe dogovorom prilikom prvog kruga zajedničkih pregovora.

"Time ćemo dodatno poslati poruku odgovornosti i spremnosti da se što hitnije uhvatimo u koštac sa ogromnim problemima naslijeđenim od prethodne vlasti", dodao je Joković.

Ističu da je Joković pozdravio napore Dritana Abazovića i URA-e na putu istrajnosti u borbi protiv režima DPS-a i pozdravio njihove najave podrške rješenjima vezanim za Zakon o slobodi vjeroispovijesti.

"SNP će nastaviti sa vođenjem konstruktivne politike, svjesni činjenice da su pred nama teški zadaci, ali i istorijska odgovornost pred građanima Crne Gore", zaključili su u saopštenju.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније