Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

29. 10. 2013. 12:28 >> 12:27

OPTUŽBE

DF: DPS vrijeđa Cetinjane

Demokratska partija socijalista uporno pokušava da uvrijedi i ponizi građane Cetinja, što je slučaj i sa predloženim Zakonom o Prijestonici, uoči izbora, ocijenjeno je iz Demokratskog fronta.

''Šta je drugo nego uvreda kada priču o Zakonu o prijestonici, DPS poteže samo pred izbore, a sa druge strane, godinama su držali apsolutnu vlast, tokom koje je ovaj grad doživio potpuni kolaps'', kazao je funkcioner DF- a Jovan Vučurović.

Ocijenio je da ništa, osim sopstvenog neznanja, nije sprječavalo DPS da nešto uradi proteklih godina, a od svega obećanog na Cetinju je danas samo zgrada u kojoj bi trebalo da boravi predsjednik Crne Gore.

''To što se iz nje ponekad pomoli lažni predsjednik, sigurno ne može donijeti nikakvo dobro Cetinjanima, već ih samo podsjeća na prevaru i malverzacije. Radi se o jednoj neodgovornoj i licemjernoj politici koja je ovaj grad i njegove stanovnike dovela na rub egzistencije'', rekao je Vučurović agenciji Mina.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније