Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Tanja Perović [ TVCG ]

12. 11. 2020. 19:50 >> 20:00
1

DETALJI OKO VLADE

SNP u ponedjeljak sa Krivokapićem

Predstavnici SNP-a razgovaraće u ponedjeljak sa mandatarom Zdravkom Krivokapićem, kako bi se pojasnili određeni detalji o formiranju Vlade, ali i pojedinosti kako će ona izgledati po dubini, kazao je TVCG lider te partije Vladimir Joković. Očekuje da mandatar održi sastanke i sa ostalim partijama nove većine, kako bi, sve bilo precizirano i spremno za sjednicu 2. decembra.

Mandatar za sastav nove Vlade odgovorio je na zahtjev SNP-a, pa će predstavnici te partije u ponedjeljak razgovarati sa profesorom Zdravkom Krivokapićem.

“Pošto je do sada u određenim razgovorima bilo mijenjanja, da li će biti ekspertska Vlada, politička, političko-ekspertska, ekspertsko politička itd., mi želimo da se na tom sastanku najdetaljnije upoznamo zašto je došlo u posljednjem trenutku do stava da je predložena apsolutno ekspertska Vlada i naravno, po dogovoru sa pretposljednjeg našeg sastanka želimo da još jednom potvrdimo ono što je dogovoreno, a to je da će raspodjela po dubini biti podijeljene na partije pobjednice na izborima i naravno da vidimo na koji će se način to učiniti”, navodi Joković.

Sve to, kaže Joković, kako bi i SNP ali i ostale partije što prije kandidovale svoje kadrove i kako bi što prije došlo do potpunog razvlašćivanja DPS-a.

“Vjerujem u dobru volju i mandatara i SNP-a da se dođe do tih pojašnjenja i naravno da se na sjednici Skupštine 2. decembra izglasa Vlada i da se konačno krenemo sa reformama u CG, a očekuju nas ozbiljni problemi, prvo povodom pandemije korona virusa i teška ekonomska situacija”, kaže Joković za TVCG.

Predsjednik SNP-a vjeruje da će mandatar organizovati sastanke i sa ostalim partijama nove većine, kako bi 2. decembra sve bilo spremno i precizirano.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније