Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

18. 11. 2020. 09:07 >> 09:15
5

DANILOVIĆ U NIKŠIĆU

UCG će podržati novu Vladu

Ujedinjena Crna Gora (UCG) će podržati novu Vladu, kazao je funkcioner te stranke Goran Danilović. On je na sastanku u Nikšiću dodao da UCG očekuje da pobjeda od 30. avgusta dobije svoju potvrdu i na predstojećim lokalnim izborima u Nikšiću koji su planirani za rano proljeće.

"Pred novom većinom na državnom nivou je ogroman izazov. Moramo prije svega sačuvati zdravlje ljudi u pandemiji i paralelno sa tim ozdraviti ekonomiju. Moramo uvesti vladavinu prava i pravdu u Crnoj Gori jer je trodecenijsko upravljanje DPS-a u svaku poru društva uvelo protekcionizam i nepotizam. Posao nije završen jer su mnoge opštine, poput ove, i dalje u jednopartijskim kandžama", kazao je Danilović na sastanku sa kolegama iz Nikšića.

Danilović je istakao da će UCG podržati novu Vladu, "bez obzira na to da li smo saglasni sa načinom njenog konstituisanja. Podržaćemo je jer su promjene neophodne, obećane građanima i svi nesporazumi su s toga manje važni. Biće prilike i da kritikujemo i sigurno se UCG neće libiti da to čini, ali sada treba da podržimo mandatara i njegov kabinet".

Opštinska struktura UCG u Nikšiću biće, kako je saopšteno iz te stranke, reorganizovana u naredna dva mjeseca.

Na sastanku je usvojena odluka o formiranju Koordinacionog odbora za pripremu lokalne Skupštine UCG, a za predsjednika Odbora izabran je profesor Ivan Lukovac, član Glavnog odbora Ujedinjene.

 

 

Пратите нас на

Коментари5

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније