Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

12. 02. 2021. 12:38 >> 12:38
9

IZABRANO PREDSJEDNIŠTVO

DPS: Kadrovska obnova garancija za uspjeh

Na Kongresu Demokratska partija socijalista (DPS) napravila značajnu kadrovsku obnovu koja predstavlja snažan kapital i garanciju za uspjeh u narednom periodu, konstatovano je juče na sjednici Glavnog odbora DPS na kojoj je izabran sastav Predsjedništva partije.

Kako navode iz DPS-a, izabrani sastav čine: predsjednik DPS Milo Đukanović, potpredsjednici Sanja Damjanović, Ivan Vuković, Jevto Eraković i Abaz Dizdarević, šef Kluba poslanika u Skupštini Crne Gore Danijel Živković, kao i Aleksandra Vuković, Predrag Bošković, Aleksandar Žurić, Nermin Abdić, Zoran Pažin, Nikola Rakočević i Draško Došljak.

"Dva člana ovog partijskog tijela, biće naknadno izabrana", naveli su u saopštenju.

Glavni odbor je, kako navode, usvojio i jedan broj stranačkih dokumenata.

"Poslovnik o radu Glavnog odbora, Odluku o obrazovanju Političkog savjeta kao i Odluku o formiranju komisija Glavnog odbora. Na sjednici najvišeg partijskog tijela bilo je riječi o predstojećim lokalnim izborima u Nikšiću, kao i o drugim aktuelnim političkim temama", zaključili su u saopštenju.

Пратите нас на

Коментари9

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније