Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

05. 05. 2021. 10:59 >> 10:59
2

MEDOJEVIĆ

Članovi trilaterale, saradnici službi i masoni savjetuju Vladu

Predsjednik Pokreta za promjene (PzP) i jedan od lidera Demokratskog fronta (DF9 Nebojša Medojević kazao je da Vladu Crne Gore savjetuju dva člana Trilaterale i čuvene organizacije globalista i masona East-West Bridge Goran Svilanovic (saradnik sluzbi bezbjednosti iz Slobovog vremena sa kodnim imenom Sokrat) i Jovan Ratković specijalni savjetnik za diplomatiju Borisa Tadica.

Za specijalnog diplomatskig predstavnika u Berlinu, imanovaće Veljka Kustrova, za koga niko od ozbiljnih političkih krugova u Berlinu nikad nije ni čuo, a poznat je kao dio ekipe za 'tajno ali organizovano 'zaduženje Crne Gore za 750 miliona eura eur. Izgleda da će politika Krivokapića biti dosljedni nastavak slijepog praćenja interesa globalnih fašista i kolonijalne podcinjenosti", napisao je Medojević na Fejsbuku.

On dodaje da su lobisti "Đukanovićevog režima" bile ozbiljne i skupe lobističke kuće, a Krivokapića, kako kaže, savjetuju "trećerarzedni lokalni đilkoši koji su često i agenti nekih službi najnižeg profila".

"Ako tome dodamo i đakona Simijanovića dobijamo veselu družinu lokalnih šarlatana, nekompetentnih obmanjivača, prevaranata i lažnih lobista. Koliko će masoni i članovi trilaterale pomoći Krivokapiću i da li je i on pripadnik neke od loza, brzo ćemo se uvjeriti. Koga su ovi savjetovali, politički su brzo propali. Kakav je odnos naše Crkve prema ovakvoj penetraciji masona i pripadnika raznih loza u Vladu, za Koju su tvrdili da će biti pravoslavna i hrišćanska?", zaključio je Medojević na Fejsbuku.

Podsjećamo, prema saznanjima dnevnog lista Pobjeda, bivši generalni sekretar Savjeta za regionalnu saradnju i nekadašnji ministar spoljnih poslova državne zajednice Srbija i Crna Gora Goran Svilanović glavni savjetnik je Vlade Zdravka Krivokapića za ekonomske reforme i evropske integracije.

 

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније