Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ B.B. ]

21. 02. 2022. 15:55 >> 15:56
5

DPS

Demokratska CG doživjela debakl na Žabljaku

Iako su Demokrate Crne Gore pompezno najavljivali skup na Žabljaku da bi branili izbornu volju građana, a kako naglašavaju u opštinskom odboru DPS-a, ustvari brane fotelje, Žabljačanke i Žabljačani dali su im jasan odgovor na način što se na protestu nijesu ni pojavili.

"Priča o protestima na kojima Demokratska Crna Gora brani svoje fotelje, dok se skrivaju iza perfidno plasiranih neistina da su ustali građani da brane izbornu volju, potvrđuje i debakl koji su doživjeli na Žabljaku. Sve što je jučerašnji događaj pokazao jeste namjera Demokrata da fingiraju činjenice i proteste predstave masovnijim nego što jesu, u prilog čemu govori i okolnost da se na ulicama našeg grada našlo mnogo više građana iz drugih opština nego iz samog Žabljaka", navodi se u saopštenju DPS-a.

Iz žabljačkog odbora im zahvaljuju što su, ako ništa drugo, učinili da nedjelja na Žabljaku bude izuzetno turistički posjećena.

Пратите нас на

Коментари5

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније