Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

07. 07. 2022. 21:41 >> 21:39
1

OO DPS BAR

"Jednoglasna podrška Raičeviću"

Na osnovu dosadašnjeg rada i uspješne realizacije Izbornog programa Demokratske partije socijalista (DPS), u proteklom četvorogodišnjem mandatu, članovi Izvršnog i Opštinskog odbora DPS Bar, jednoglasno su donijeli odluku da se da zaslužena podrška dosadašnjem predsjedniku Opštine Dušanu Raičeviću za nastavak uspješnog rada i realizacije započetih projekata u korist svih građana Bara, saopštio je OO DPS Bar.

Kako navode, Izvršni odbor i Opštinski odbor DPS Bar su na večeras održanim sjednicama razmatrali predlog da se Raičeviću da podrška za novi mandat na čelu Opštine Bar.

"Sigurni smo, da će kandidat naše partije, na predstojećoj sjednici SO Bar koja se održava u petak 8. jula, dobiti neophodnu podršku većine odbornika, čime će naš grad nastaviti put razvoja i prosperiteta jer ozbiljni rezultati u prethodnom četvorogodišnjem periodu garant su takve odluke Skupštine", istakli su u saopštenju.

Uvjereni su da će DPS na lokalnim izborima na jesen, ostvariti odličan izborni rezultat koji će im, kako navode, omogućiti da i u narednom četvorogodišnjem mandatu preuzmu odgovornost i vrše vlast u Baru.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније