Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

21. 01. 2014. 14:18 >> 14:43
5

SNP PAVLOVIĆU

Ne zaboravi na Đukanovićev rođendan

Socijalistička narodna partija bila je i ostala stožer istinske borbe protiv DPS- SDP režima, poručuju iz te stranke.

SNP je reagovala na izjavu funkcionera DF-a Koče Pavlovića koji je kazao da bez političkog ustezanja treba redefinisati opozicioni krug, navodeći da DF sa aktuelnim rukovodstvom Socijalističke narodne partije ne treba više da troši vrijeme.

U SNP-u podsjećaju Pavlovića da je upravo zahvaljujući SNP-u u Beranama i postignuto jedinstvo oko zajedničkog nastupa.

"I zato ga pozivam, da se umjesto današnjih ishitrenih i neutemeljenih izjava, uputi prema našem gradu, da makar svojim prisustvom pokaže da je spreman za smjenu režima. Ako mu i to predstavlja teškoću, SNP i njen opštinski odbor u Beranama mu poručuje da ćemo, i bez njega, od 10. marta, biti na čelu nove vlasti u našim Beranama", naveo je u reagovanju Dragoslav Šćekić, predsjednik OO SNP Berane i poslanika u Skupštini.

On podsjeća Pavlovića da su upravo naporima Kluba poslanika SNP ukinute takse na mobilne i kablovsku televiziju, povećana minimalna mjesečna naknada za vrijeme privremene nezaposlenosti, izabran novi Ustavni sud umjesto dosadašnjeg politizovanog.

"Takođe, podržali smo ugovor koji će Herceg Novom donijeti nova radna mjesta, nove prihode i investicije od više stotina miliona eura. A Herceg Novi je grad gdje zajedno sa SNP i Kočina partija učestvuje u vršenju vlasti. I zato, ne žuri Koča, bliži se rođendan onome koga najviše voliš. I ne zaboravi da mu čestitaš!", zaključio je Šćekić u reagovanju.

Пратите нас на

Коментари5

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније