Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ R.B. ]

26. 12. 2022. 18:36 >> 18:32
2

ROTACIJE

Minić umjesto Martinovića u skupštinskim klupama

U skupštinskim klupama Demokratske Crne Gore uskoro će doći do promjena, budući da je potpredsjednik te partije Vladimir Martinović izabran za predsjednika Opštine Kolašin. Martinovića će, prema saznanjima Portala RTCG, zamijeniti članica Glavnog odbora i Predsjedništva Demokrata Valentina Minić.

Minić je, nakon parlamentarnih izbora 2016. takođe bila poslanica Demokrata u Skupštini Crne Gore.

Martinović je 18. decembra izabran za novog predsjednika Opštine Kolašin. Za njega su glasala 22 odbornika. Pored koalicionih partnera iz DF-a, SNP-a, Evrope sad i GP Ura, za njega je glasao i jedan odbornik DPS-a i Grupe građana dr Momčilo Vukčević iz opozicije.

Martinović je obećao da će Kolašin postati moderan grad, a njegovi građani ponosni što žive u njemu. Najavio je početak radova na brojnim projektima, a prioritet razvoj Kolašina kao spone sjevera i juga.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније