Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

28. 03. 2014. 19:36 >> 19:36

UOČI IZBORA

SDP formirao odbor u Gusinju

Socijaldemokratska partija u Gusinju je formirala koordinacioni odbor na čijem čelu je Elvis Omeragić, odbornik SDP-a u aktuelnom sazivu skupštine Opštine Plav.

Kako je saopšteno iz SDP-a koordinacioni odbor čine 22 člana koji imaju za cilj da pripreme osnivačku Konvenciju SDP u najmlađoj opštini Crne Gore.

Konvencija Socijaldemokratske partije će biti održana 11. aprila i na njoj će biti izabran Opštinski odbor, koji će objediniti sve potencijale naše partije u Gusinju.

"Predstavlja nam zadovoljstvo to što nam se priključuje veliki broj do sada politički neangažovanih sugrađana, ali i onih koji su početkom devedesetih bili sa nama u zajedničkoj borbi za građansku, evropsku i multietničku Crnu Goru. Cilj SDP-a na izborima koji će biti organizovani 25. maja nijesu fotelje i namještenja nego formiranja kvalitetne i građanima okrenute lokalne samouprave", poručuju iz SDP-a.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније