Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ A.B. ]

02. 10. 2023. 20:36 >> 17:16
2

BOLjEVIĆ

"Milatović želi da ubaci ZBCG u Vladu"

Predsjednik Jakov Milatović svojom platformom želi da ubaci koaliciju "Za budućnost Crne Gore" u sastav nove Vlade, tvrdi član Izvršnog odbora DPS-a Arsenije Boljević.

"Apsolutno svi koje Milatović gorljivo zastupa, zapravo, niti jednom nijesu jasno osudili sve ono što se od februara prošle godine dešava u Ukrajini. I zato, teško je da ima toga koji će Milatoviću povjerovati kako su osvjedočeni anti-NATO igrači preko noći promijenili kurs", dodao je Boljević. 

Boljević tvrdi da nije bilo DPS-a, Crna Gora niti bi bila dio NATO-a, niti bi imala status kandidata za članstvo u EU.

"Dok smo mi uvodili Crnu Goru u NATO, Milatovićevi partneri su palili zastave i bježali iz Skupštine. Dok smo mi u Briselu godinama svim silama pokušavali da izborimo što bolju poziciju za Crnu Goru, Milatovićevi partneri su išli u Moskvu i držali se po strani. I zato, upozoravamo ga da građanske i evropske snage ne izjednačava sa onima koji su u svim tim procesima nastojali da odmažu, a koji su po dolasku na vlast, u kojoj je bio i Milatović, od Crne Gore napravili “rak ranu” u očima Brisela. Ako Milatović nekome nešto duguje, bilo zbog glasova na izborima ili iz sasvim drugih razloga, neka to vidi sa njima - ali Crna Gora neće biti talac tih dugova, niti ćemo mu dozvoliti da antievropske strukture predstavi kao bilo šta progresivno na crnogorskoj političkoj sceni", zaključio je Boljević. 

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније