Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ TVCG ]

17. 10. 2023. 12:11 >> 12:11
2

ZA 2022.

EP danas će razmatrati izvještaj o napretku CG

Evropski Parlament danas će razmatrati izvještaj o napretku naše zemlje za 2022. godinu, čiji je autor izvjestilac Tonino Picula.

Evropski parlamentarci naglašavaju potrebu za suštinskim napretkom u ključnim reformama, posebno izbornim i pravosudnim, kao i u borbi protiv organizovanog kriminala i korupcije.

U izvještaju je navedeno da su visoke političke tenzije i polarizacija doveli do zastoja procesa pristupanja Crne Gore Uniji.

Picula je juče podnio i amandman na Izvještaj o Crnoj Gori, u kojem navodi da bi popis stanovništva trebalo obaviti kada se završi politički zastoj u zemlji.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније