Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Mina ]

16. 04. 2014. 09:05 >> 09:43

RADNA POSJETA

Krivokapić u Azerbejdžanu

Predsjednik crnogorske Skupštine Ranko Krivokapić boraviće od danas u zvaničnoj posjeti Azerbejdžanu, gdje će razgovarati sa najvišim državnim zvaničnicima.



Krivokapić, koji je i predsjednik Parlamentarne skupštine (PS) OEBS-a, razgovaraće sa predsjednikom Azerbejdžana Ilhamom Alijevim, premijerom Arturom Rasi-zadadom i prvom čovjekom Nacionalne skupštine Ogtajem Aasadovim.

Osim susreta sa tri najvažnija zvaničnika Azerbejdžana, Krivokapić će razgovorati i sa ministrima vanjskih poslova u ekonomije i industrije Elmarom Mamadiarovim i Šahinom Mustafajevim.

Iz Krivokapićevog kabineta saopšteno je da će zvanična posjeta, na najvišem državnom nivou, biti posvećena političkim i ekonomskim odnosima Crne Gore i Azerbejdžana.

"Kao i ulogom i saradnjom Parlamentarne skupštine OEBS-a sa Azerbejdžanom, te njenom važnom ulogom u posredovanju u dijalogu na međunarodnoj političkoj sceni", kaže se u saopštenju.

U Bakuu će ove godine biti održano Godišnje zasijedanje PS OEBS-a

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније