Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

А.Б.

21. 11. 2023. 15:23 >> 15:30
1

LIDER AA

Đeljošaj: Zadovoljstvo vidjeti postignut dogovor Spajića i Živkovića

Veliko je zadovoljstvo vidjeti danas rezultate dijaloga Vlade Crne Gore i opozicije, a rezolucija Evropskog parlamenta i preporuke naših evropskih partnera je za Vladu Crne Gore strateško opredjeljenje, kazao je danas lider Albanske alternative Nik Đeljošaj.

On je čestitao premijeru Milojku Spajiću i v.d. predsjednika DPS-a Danijelu Živkoviću na postignutom dogovoru i, kako je kazao, poruci sloge i dijaloga građanima.

"Ali i jasnoj poruci našim međunarodnim partnerima da su političke elite spremne za dijalog i konačno, da su spremne da rade na dijalogu u narednim danima kako bi se kompletiralo pravosuđe i odblokirao evropski put Crne Gore", zaključio je Đeljošaj. 

Podsjetimo, predstavnici Demokratske partije socijalista, Socijaldemokrata i Vijeća manje brojnih naroda potpisali su danas Sporazum o popisu koji im je dostavio Spajić.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније