Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

24. 04. 2014. 13:28 >> 13:33
1

DF NAJAVIO

Bojkot premijerskog zbog Snimka

Demokratski front (DF) neće prisustvovati premijerksom satu jer, kako je rekao funkcioner DF-a Goran Danilović, u tom savezu ostaju dosljedni stavu da predsjednika Vlade, Mila Đukanovića smatraju odgovornim za aferu Snimak.

 

Đukanović će sjutra u Skupštini odgovarati na pitanja predstavnika poslaničkih klubova.

“DF neće sjutra prisustvovati premijerksom satu jer ostajemo dosljedni davno izrečenom stavu da Đukanovića smatramo odgovornim za aferu Snimak ”, rekao je Danilović agenciji Mina.

On je naveo da se nada da javnost dobro pamtti sve što se dogodilo i da je dužnost svih iz opozicije da ni u jednom trenutku ne zaborave da afera Snimak nije dobila tužilačko-pravosudni epilog.

Danilović je rekao da to nije samo zaključak DF-a, navodeći da je to viđenje osnaženo i stavom evropskih zvaničnika da ta afera mora imati tužilačko-pravosudnu završnicu. 

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније