Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Mina [ R.B. ]

13. 03. 2024. 09:59 >> 09:58
4
Čitaj mi:

NAKON IZBORA RADOVIĆA

Medojević: Demokrate da izađu iz Vlade

Predsjednik Pokreta za promjene Nebojša Medojević pozvao je Demokrate da izađu iz Vlade i, kako je rekao, zaštite minimum digniteta, ustavnog poretka i demokratije u Crnoj Gori.

Vlada je, tri sata nakon ponoći, imenovala Aleksandra Radovića za vršioca dužnosti direktora Uprave policije i to na predlog premijera Milojka Spajić, nakon što prethodno nije prihvatila predlog koji je dostavio ministar unutrašnjih poslova Danilo Šaranović.

Medojević je kazao da Crna Gora ne zaslužuje “diletantsku i neozbiljnu vlast” i pozvao je da vrati mandat narodu.

“Demokrate da izađu iz privatne Vlade, izazovu vanredne izbore i zaštite minimum digniteta, ustavnog poretka i demokratije u Crnoj Gori”, napisao je Medojević na Fejsbuku /Facebook/.

On je dodao da je Spajić od Crne Gore napravio autokratiju.

“Mora se zaustaviti samovolja, neustavno i nezakonito postupanje Vlade", poručio je Medojević.

Пратите нас на

Коментари4

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније