Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ R.B. ]

19. 03. 2024. 13:04 >> 13:05
2
Čitaj mi:

MANDIĆ-ALHANTULI

Crna Gora saosjeća sa nevinim žrtvama Palestine

Mir nema alternativu i imperativ je da zaraćene strane širom svijeta dođu do pravičnog mira, koji će garantovati trajno okončanje ratnih sukoba. To je poručio ambasador Palestine u Crnoj Gori Rabi Alhantuli, koji se danas sastao sa predsjednikom Skupštine Crne Gore Andrijom Mandićem.

Mandić je, prije svega, ambasadoru poželio dobrodošlicu u Skupštinu Crne Gore, ističući da je cijeli svijet svjedok dramatičnih momenata koje preživljava Palestina.
    
Ambasador Palestine se Mandiću zahvalio na prijemu, čestitajući mu izbor na tu funkciju, te ga upoznao sa situacijom u pojasu Gaze, apostrofirajući činjenicu da je broj civilnih žrtava u ovom sukobu nažalost najveći poslije Drugog svjetskog rata.
    
"Na sastanku je konstatovano da Crna Gora saosjeća sa nevinim žrtvama Palestine i posebno su istaknuti podvizi medicinskih radnika koji se ovih dana bore za očuvanje ljudskih života u pojasu Gaze", saopšteno je iz Skupštine.
    

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније