Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Biljana Rovčanin [ TVCG ]

24. 03. 2024. 21:59 >> 06:46
2
Čitaj mi:

sastanak završen

Čarapić: PES se bori za stabilnost, nema krize vlasti

Odbornici koji su napustili Pokret Evropa sad sastali su se sa kolegama iz Pokreta kako bi dogovorili dalje funkcionisanje vlasti u Glavnom gradu. Vasilije Čarapić iz PES-a kazao je nakon sastanka da će se pregovori nastaviti.

"Mislim da se pregovori dalje nastaviti. Ne bih se sada izjašnjavao detaljima, budući da, eto, dogovorili smo se sa partnerima da usaglašavamo izjave, onda kada sve bude gotovo, tako da u ovom trenutku nemamo značajnih vijesti za javnost", istakao je Čarapić.

Čarapić je kazao da nema informaciju da li će sjutrašnja sjednica imati kvorum.

"To je pitanje za njih, ja sam rekao stav u ime mog kluba. Taj aspekt transparentnost ipak je na drugoj strani, ne na našoj strani", kazao je Čarapić.

Kaže da oni nijesu strana koja isporučuje zahtjeve.

"M i smo strana koja se bori i za za građane Podgorice, i za stabilnost vlasti, dakle neko koja je tu već u strukturama", naveo je Čarapić.
Kaže da nema krize vlasti u Glavnom gradu.

"Nastaviće servisi te funkcionišu", naveo je Čarapić.

 

Sastanak je počeo u18 sati, a istom je prisustvovala i gradonačelnica Olivera Injac.

Pet bivših odbornika PES-a nije se pojavilo na posljednjoj sjednici Skupštine Glavnog grada koja je, nakon što nije bilo kvoruma, odgođena za sjutra.

Poseban klub odbornika ranije je saopštio da što se njih tiče nema krize vlasti u Podgorici, poručujući da će biti konstruktivni dio skupštinske većine.

 

 

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније