Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

26. 03. 2024. 22:40 >> 22:44
3

pohvalio akciju hapšenja krstovića

Bečić: Više nema igranja sa državom

Potpredsjednik Vlade za bezbjednost, unutrašnju politiku, evropske i vanjske poslove Aleksa Bečić pohvalio je, kako je naveo u saopštenju, još jednu hrabru akciju Sektora za borbu protiv kriminala u saradnji sa Specijalnim policijskim odjeljenjem i OB Budva, koja je večeras rezultirala hapšenjem jednog od bjegunaca od pravde koji slovi za visokorangiranog pripadnika jednog od kriminalnih klanova.

"Bezbjednosni sektor pokazuje na svakom koraku svoju snagu i riješenost države, tako da je poruka vrlo jasna svim bjeguncima od pravde i učiniocima krivičnih djela. Gdje god bili, kako god se zvali i kom god klanu pripadali, ruka pravde će vas stići jer više nema igranja sa državom", kazao je Bečić.

On je dodao da će borba protiv kriminala biti nastavljena.

"Uz sve izazove i opstrukcije, nastavljamo sa odličnim rezultatima i brojnim akcijama bezbjednosnog sektora, ponosan i zahvalan brojnim časnim i hrabrim službenicima bezbjednosnih struktura koji i večerašnjom i brojnim drugim akcijama pokazuju kako se služi državi i bori protiv organizovanog kriminala", naveo je Bečić u saopštenju.

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније