Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ M.V. ]

29. 03. 2024. 15:32 >> 15:32
Čitaj mi:

REAGOVANJE MINISTRA

Šaranović: Niti mogu, niti sam tužio samog sebe

Ministar unutrašnjih poslova Danilo Šaranović kazao je da bi u zemlji koja se zalaže za evropske vrijednosti, demokratiju i vladavinu prava, svaki član Vlade trebalo da afirmiše rješavanje sporova pred sudom.

"Preciznosti radi, niti mogu, niti sam utužio samog sebe, već Rješenje o postavljenju v.d. direktora Uprave policije, protiv kog sam glasao zajedno sa još 6 članova Vlade, a na čiju nezakonitost sam ukazao prije samog donošenja. U zemlji koja se zalaže za evropske vrijednosti, demokratiju i vladavinu prava, svaki član Vlade bi trebalo da afirmiše rješavanje sporova pred sudom", kazao je Šaranović. 

Podsjetimo, premijer Milojko Spajić kazao je da nema informaciju da je Vlada zaprimila tužbeni zahtjev ministara unutrašnjih poslova Danila Šaranovića zbog nedavnog imenovanja Aleksandra Radovića za vršioca dužnosti (v.d.) šefa policije. Kako je rekao na konferenciji za medije, za to je čuo iz medija.

"Nekako je malo čudno da neko sam sebe tuži", prokomentarisao je Spajić.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније