Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

P.R.

18. 04. 2024. 15:37 >> 15:41
5

ĐELJOŠAJ

"Albanci poštuju Perović, možda joj pomognu ako je nešto oštetila"

Ministar ekonomskog razvoja Nik Đeljošaj kazao je da Albanci u Crnoj Gori imaju veliko poštovanje prema uhapšenoj direktorici Agencije za sprečavanje korupcije (ASK) Jeleni Perović.

Đeljošaj je na konferenciji za medije nakon sjednice Vlade, izjavio i da Albanci imaju veliku zahvalnost prema Perović radi presude koju je donijela tokom 2016. godine, i da smatra da ako je oštetila budžet države, da je taj narod u Crnoj Gori možda spreman da joj pomogne da vrati novac.

"Cirkus sam rekao jer Albanci u Crnoj Gori imaju veliko poštovanje prema Jeleni Perović. To je jedina institucija kojom je ona rukovodila gdje je bila sudija, gdje je smogla snage da donese osuđujuću presudu za skandiranje i vrijeđanje Albanaca, što vidimo i u zadnjim dešavanjima na utakmicama - gdje ih nazivaju šiptarima. Albanci imaju veliku zahvalnost prema njoj za taj postupak, za ove druge stvari ako je neko nešto uradio, naravno da će odgovarati i u tom kontekstu možda sam povezao, koji je možda vezan i za ovaj slučaj. Ja mislim da bi možda Albanci bili spremni da sve ove stvari, ako je nešto oštetila, da joj pomognu da vrati ova sredstva iz onoga što su, osjećaji prema tom činu iz 2016. godine", rekao je Đeljošaj, te naglasio da to govori kao lider političke partije, a ne kao predstavnik Vlade.

Podsjetimo, Perović je juče uhapšena po nalogu Specijalnog državnog tužilaštva (SDT) i određeno joj je zadržavanje do 72 sata.

Пратите нас на

Коментари5

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније