Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

25. 07. 2014. 13:35 >> 13:44
1

POZITIVNA ZAHTIJEVA

Rasvijetliti sporazum iz Herceg Novog

Pozitivna Crna Gora smatra da je potrebno rasvijetliti pozadinu potpisivanja sporazuma između Demokratske partije socijalista (DPS) i bivših članova Socijalističke narodne partije (SNP) o formiranju koalicione vlasti u Herceg Novom.

 


Pozitivna najoštrije osuđuje, kako je rekao član Inicijativnog odbora  Pozitivne Vuk Rmandić, posljednji slučaj političke korupcije koji se dešava u Herceg Novom.

"Tražimo hitnu reakciju nadležnih državnih organa, prije svega tužilaštva, u cilju rasvjetljavanja pozadine potpisivanja sporazuma između DPS-a i bivših članova SNP-a, naveo je Rmandić u izjavi dostavljenoj agenciji Mina.

On je rekao da Pozitivna traži i očekuje odlučnu reakciju i jasan stav Skupštine kao najvišeg zakonodavnog državnog organa.

"Najnovija dešavanja u Herceg Novom pokazuju svu beskrupuloznost i bezobzirnost DPS-a, koja ne preza ni od najprizemnijih i najdrskijih poteza samo da bi došla do svog cilja, a to je održavanje na vlasti grubim prekrajanjem izborne volje građana", rekao je Rmandić.

Poslanički klubovi Pozitivne i Socijalističke narodne partije juče su napustili zasjedanje državnog parlamenta, nezadovoljni dešavanjima u Herceg Novom.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније