Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

30. 07. 2014. 13:41 >> 13:41
7

SDP SAOPŠTIO

DPS mijenja stavove u jednom danu

Za kvalitet života građana Bara, Pljevalja i Bijelog Polja značajno je da se vlast u tim opštinama formira što prije, saopšteno je iz Socijaldemokratske partije.

 

Iz te partije su reagovali povodom odluke Predsjedništva DPS-a koje je odlučilo je da, u koordinaciji sa opštinskim odborima u Baru, Pljevljima i Bijelom Polju, zaustavi pregovore sa SDP-om.

Šef Medijskog pula SDP-a, Mirko Stanić, kazao je da je juče crnogorska politička javnost bila u prilici da vidi koliko je kontradiktornosti u izjavama DPS-a  u samo jednom danu.

“Najprije je predsjednik DPS-a u jutarnjem intervjuu na pitanje o formiranju vlasti u Baru, Pljevljima i Bijelom Polju rekao da je „taj proces praktično završen“ i da je centrala DPS-a dala nalog lokalnim odborima da da se dogovore o kokretnim detaljima sa SDP-om. Taj zaključak je iznijet i u svim izjavama u završnici pregovaračkog procesa vođenog za ta tri grada. Međutim, u sinoćnjem saopštenju sa predsjedništva DPS-a iznijeta je odluka da se „zaustave pregovori sa SDP-om u ta tri grada“, rekao je Stanić.

U SDP-u, kako je dodao, smatraju da je za kvalitet života građana u tim opštinama značajno da se vlast u njima što prije formira.

“Rješavanje svakodnevnih problema sa kojima se građani tih sredina suočavaju mora biti prioritet za ozbiljne političke subjekte i SDP će nastaviti rad u skladu sa tim opredjeljenjem. Drugi, koji mijenjaju mišljenje od ujutro do uveče, treba građanima Bara, Bijelog Polja i Pljevalja da objasne kako to da unaprjeđenje kvaliteta njihovog života zavisi od formiranja vlasti u nekoj drugoj lokalnoj upravi, a ne od odluka onih koje su birali u svojim gradovima na izborima 25.maja”, poručuju iz te partije.

Пратите нас на

Коментари7

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније