Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

[ Mina ]

17. 09. 2014. 08:07 >> 08:06
2

MILOŠEVIĆ O HN

Želimo regularne izbore

Demokratska partija socijalista (DPS) spremna je da ponudi opoziciji kompromisno rješenje za izbore u Herceg Novom, odnosno za njihovo odlaganje, kako bi uspjeli da primijene nove zakonodavne norme.

 



Na pitanje Dana da li je ta partija spremna na odlaganje izbora u Herceg Novom, kako bi na red stupile zakonske norme, na čemu opozicija insistira, politički direktor DPS-a, Tarzan Milošević, odgovrio je da ta stranka želi regularne izbore.

„Spremni smo da izbori budu održani u decembru, jer nama je u interesu da izbori budu održani po najvišim standardima. Ne želimo da opozicija prigovara da su izbori održani a da nisu primijenjene nove norme iz izbornog zakonodavastva“, kazao je Milošević.

Objavljivanje odluke o skraćenju mandata u parlamentu Herceg Novog očekuje se ove sedmice nakon čega će predsjednik države raspisati izbore.  

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније