Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

21. 09. 2014. 08:14 >> 08:13

CG POSLANICI

Na putovanja potrošili 138.274 eura

Poslanici Skupštine Crne Gore, od početka godine, prema zvaničnim podacima, na putovanja u inostranstvo su potrošili ukupno 138.274.

 

Ti troškovi, kako piše Dan, obuhvataju dnevnice, smještaj i avio-karte. List piše da po broju službenih putovanja u inostranstvo, za period od 1.januara do 12.septembra, prednjači predsjednik Skupštine Crne Gore Ranko Krivokapić.

Naime, on je u tom periodu imao 15 međunarodnih posjeta. Nakon njega slijedi poslanik SNP-a Snežana Jonica (SNP) sa deset putovanja u inostranstvo, te poslanik DPS-a Predrag Sekulić sa osam.

Šef poslaničkog kluba SNP-a Aleksandar Damjanović imao je sedam putovanja u inostranstvo, dok je predsjednik Odbora za evropske integracije i poslanik DF-a Slaven Radunović  o trošku parlamenta van granica Crne Gore putovao pet puta.

Šef poslaničkog kluba DPS-a Milutin Simović imao je tri putovanja van granica naše zemlje.
Poslanici su, prema podacima Dana, putovali do SAD-a, Kine, Luksemburga, Malte, Litvanije, Ukrajine i mnogih drugih destinacija, a cijene avionskih karata iznosile su i do 4.819 eura, a za dnevnice i smještaj do 3.404 eura.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније