Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

18. 12. 2014. 08:11 >> 08:08
3

LEKIĆ TVRDI

Herceg Novi ostaje opozicioni grad

Herceg Novi će ostati opozicioni grad, poručio je lider Demokratskog fronta, Miodrag Lekić, navodeći da su lokalni izbori u tom gradu donijeli uspon lokalnih partija, što je značajna politička novina za Crnu Goru.

 

On smatra da će vlast u Herceg Novom činiti nova opoziciona koalicija.

„Izbori u Herceg Novom, koji su inače održani u uslovima nelegitimnog zakonodavstva, donijeli su značajne političke novine. Mislim na uspon lokalnih partija. To je potencijalno pozitivna pojava imajući u vidu ulogu lokalne uprave koja primarno treba i da se bavi lokalnim problemima opštine“, rekao je Lekić za Dan.

On je dodao da je Novska lista, u prethodnom periodu bila je čak članica koalicije Demokratskog fronta.

„Ne bi bilo umjesno da u ovom trenutku prejudiciram sadržaj mogućih pregovora o formiranju lokalne vlasti u Herceg Novom koji ostaje opozicioni grad, i zato lokalna vlast treba da bude opoziciona, sada već u novom opozicionom sastavu, novoj opozicionoj koaliciji i novim rukovodstvom grada“, istakao je Lekić.

Govoreći o protestima, Lekić tvrdi da mu nije poznato da povodom pitanja protesta postoje oštre podjele unutar DF-a, ističući da „na proteste samostalno ili kao partije mogu da krenu već sjutra svi oni koji namjeravaju da idu”.

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније