Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

20. 12. 2014. 08:33 >> 08:30

PREGOVORI U PONEDJELJAK

Radović: Naš uslov depolitizacija HN

Nećemo insistirati da dobijemo funkciju gradonačelnika Herceg Novog. Mi nećemo da tražimo ništa za nas, tražićemo samo za grad, kazao je nosilac liste "Izbor" na nedavnim lokalnim izborima, Dušan Krušo Radović. On je, za Pobjedu, potvrdio da će pregovori sa Demokratskom partijom socijalista početi u ponedjeljak.

Radović je kazao da će tokom pregovora insistirati na svim tačkama svog programa, a posebno na ključnom - depolitizaciji javne uprave u Herceg Novom.

"Na svako radno mjesto u opštini mora doći profesionalac koji će raditi u interesu grada. To je ključni uslov za formiranje lokalne vlasti", kazao je, naglašavajući da njegova građanska lista neće insistirati da dobije čelnu funkciju u Novom, jer ih "funkcije same po sebi ne zanimaju".

Podsjetimo, DPS je formirao tim za pregovore sa Izborom za formiranje vlasti u Herceg Novom, u kome su potpredsjednik partije Svetozar Marović i članovi Predsjedništva, Daliborka Pejović i Branimir Gvozdenović.

Na lokalnim izborima u Herceg Novom, koji su održani 14. decembra, najviše glasova - 13 osvojio je DPS, Udruženje građana Izbor 9, Koalicija SNP-DF-NS 8, a SDP i Novska lista po dva odbornička mandata.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније