Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

17. 04. 2015. 18:27 >> 18:20
1

POSJETA

Stanić kod britanskih laburista

Portparol SDP-a, Mirko Stanić, posjetio je Laburističku partiju Velike Britanije.

Laburistička partija je u proteklih sedam dana organizovala studijsku posjetu za predstavnike 30 sestrinskih partija iz Evrope, Afrike i Južne Amerike, u susret izborima koji će biti organizovani u Ujedinjenom Kraljevstvu sedmog maja ove godine.

Jedini učesnik iz Crne Gore bio je portparol Socijaldemokratske partije, Mirko Stanić. U okviru posjete organizovani su sastanci sa predstavnicima izbornog štaba, međunarodnog sekretarijata, sektora za medije i finansije. 

Takođe, Stanić je učestovao u kampanji za izbor poslanika iz Šervuda Leone Maders, Mansfilda, Ser Alana Miela i Basetlova, Džona Mana. 

Predstavnici Laburističke partije su najavili da će u Parlamentu Velike Britanije pomagati dalje integrativne procese Crne Gore i izrazili želju da pomognu Socijaldemokratskoj partiji u narednim izbornim kampanjama.

 

 

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније