Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

28. 04. 2015. 11:40 >> 11:32
2

PREBROJAVANJA

Šest gradova sa sjevera uz Brajovića

Delegati koji će predstavljati opštinske odbore SDP-a iz Andrijevice, Berana, Pljevalja, Mojkovca, Žabljaka i Plužina, pružiće nepodijeljenu podršku kandidaturi Ivana Brajovića za predsjednika SDP-a na predstojećem kongresu koji će biti održan 3. juna.

 

SDP, kako se navodi u zajedničkom saopštenju predsjednika tamošnjih opštinskih partija, može biti ponosna na svoju prošlost.

"Ali mora biti spremna za izazove koji je čekaju u budućnosti. Da bi na njih odgovorila na pravi način, SDP mora da vrati svoju prepoznatljivost i identitet, da stabilizuje svoju politiku, ali i da još jače insistira na izvornom programu koji je sačuvao obraz Crnoj Gori i punih 25 godina izdržao probu vremena", saopštili su iz SDP-a.

Uvjereni su, kako navode, da će osmi Kongres dati puni doprinos pomenutim procesima koji su SDP-u potrebni, kako bi i u narednom periodu SDP služio na čast Crnoj Gori.

"Jednako onako kako je zahvaljujući politici istrajavanja na vrijednostima građanske, multietničke i evroatlantske Crne Gore u prethodna četvrt vijeka to činio", navodi se u saopštenju koji potpisuju Radisav Vulević, predsjednik OO SDP Andrijevica, Bedrija Lucević, predsjednik OO SDP Berane, Munir Redžović, predsjednik OO SDP Pljevlja, Milan Popadić, predsjednik OO SDP Mojkovac, Mile Žugić, predsjednik OO SDP Žabljak i Radoš Šućur, predsjednik OO SDP Plužine.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније