Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

18. 11. 2015. 12:16 >> 12:50

GRAĐANI U PANICI

Medo luta Banjalukom

U banjalučkom naselju Rosulje, udaljenom oko tri kilometra od centra grada, građani su prijavili da su vidjeli medvjeda.

Pomoćnik ministra poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Republike Srpske Goran Zubić rekao je da se trenutno radi na pronalaženju i dislociranju životinje.

Zubić tvrdi da je medvjed sišao iz svog prirodnog staništa, što je neuobičajena pojava, ali da ne treba dizati paniku jer ovaj nije opasan i do sada nije napadao ljude.

Prema izjavama očevidaca, medvjed je "ogroman" i ima oko 200 kilograma. Jutros oko pet sati medvjeda je, dok je prelazio ulicu, primijetio vozač kamiona i jedva ga je izbjegao.

Prema posljednjim informacijama, medvjed je trenutno na jednoj zapuštenoj parceli, gdje članovi Lovačkog udruženja "Zmijanje" i policija pokušavaju da ga poteraju nazad u šumu. 

Lovci kažu kako nemaju čime da uspavaju životinju i da su gotovo bespomoćni. S druge strane, od nadležnih stiglo je naređenje da se životinja ne smije ubiti.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније