Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

[ Izvor: Tanjug, Objavio: I. P. ]

26. 08. 2016. 09:20 >> 09:01
1

ORBAN NAJAVIO

Još jedna ograda na granici sa Srbijom

Mađarska planira da izgradi još jednu ogradu na svojoj južnoj granici sa Srbijom, kako bi spriječila ulazak migranata, izjavio je mađarski premijer Viktor Orban.

Orban je rekao da će nova ograda, koja će biti izgrađena pored već postojeće, ojačati odbranu kako bi se spriječio eventualni priliv na stotine hiljada ljudi ukoliko se turska politika prema migrantskom pitanju promijeni, prenio je Rojters.

"U toku su tehničke pripreme za podizanje obimnijeg odbrambenog sistema pored već postojeće linije odbrane koja je (prošle godine) brzo izgrađena", naveo je Orban. 

Britanska agencija navodi da je ograda, podignuta duž mađarske južne granice sa Srbojiom i Hrvatskom značajno smanjila priliv migranata.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније