Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

[ Izvor: Beta; objavio: I. P. ]

17. 02. 2017. 09:17 >> 08:52

DAČIĆ SAOPŠTIO

Vučić razočaran odlukom Nikolića

Predsjednik Socijalističke partije Srbije (SPS) Ivica Dačić izjavio je da pitanje vanrednih parlamentarnih izbora u Srbiji nije otvoreno, a o nezvaničnim navodima da će se predsjednik Srbije, Tomislav Nikolić, kandidovati i na predstojećim predsjedničkim izborima rekao je da "nema zvanične potvrde, ali da nema ni demantija".


"Očigledno je da je ta vijest namjerno plasirana i da je očigledno da takva namjera postoji, ili barem namjera da se obavi neki pritisak na Aleksandra Vučića... Mislim da su efekti potpuno suprotni, ako je Nikolić nešto htio", kazao je Dačić za RTS.

"Ako ne možete da prihvatite odluku svoje partije i ako ćete se kandidovati protiv onog sa kojim ste sarađivali i time se svrstati u red onih koji su protiv Vučića. U čemu je razlika između njega i Jankovića i Jeremića i ostalih", kazao je Dačić.

On je kazao da je Nikolić postigao suprotan efekat i da je učvrstio jedinstvo SNS i koalicionih partnera. Dačić je kazao da je Vučić sigurno razočaran odlukom i pristupom Nikolića.

"Ali vas u politici ne smije ništa iznenaditi. Mene nije. Nema odustajanja. Tomislav Nikolić je završio svoju priču sa SNS ako želi da razgovara jezikom ucjena", kazao je on i dodao da sinoć nije bilo razgovora Vučića i Nikolića o čemu su pisali pojedini mediji.

Dačić je izjavio kako misli da "nemamo apsolutno otvoreno pitanje" o eventualnim vanrednim parlamentarnim izborima. 


Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније