Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

[ Beta; Objavila: J.B.Č. ]

18. 08. 2017. 13:32 >> 13:02

ZBOG IZBORNOG PODMIĆIVANJA

Zatvor za gradonačelnika Kavadaraca

Sud u Kavadarcima danas je na dva mjeseca zatvora osudio gradonačelnika tog makedonskog mjesta Aleksandra Panova zbog predizbornog podmićivanja birača.

Prema sudu, za to djelo je predviđena novčana kazna ili zatvor do jedne godine, ali je prilikom presude gradonačelniku Kavadaraca kao olakšavajuća okolnost uzeto što do sada nije osuđivan.

Na izdržavanje kazne će ići nakon pravosnažnosti presude, prenijeli su lokalni mediji.

Tužilaštvo je optužilo Panova da je trojici mještana Kavadaraca dva dana pred decembarske parlamentarne izbore prošle godine u svojoj kancelariji u Opštini dao poklon od po 1.000 denara da bi glasali za VMRO DPMNE, čiji je član.

To troje je potvrdilo navode optužnice tokom suđenja ove sedmice.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније