Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

[ Agencije, objavila B.B. ]

25. 09. 2018. 10:28   >>  10:09

OLUJA U HRVATSKOJ

Ostrva odsječena, nestala surferka, saobraćaj u prekidu

Olujna bura koja je juče duvala širom Jadrana i jutros stvara ogromne probleme u saobraćaju. Zatvorene su brojne ceste, trajekti ne plove, a u moru je nestala i surferka za kojom je potraga nastavljena i danas.

Zbog jakog vjetra zatvorene su brojne saobraćajnice, među kojima i most Dr. Franje Tuđmana u Dubrovniku, a na mnogima je dozvoljen samo pristup putničkim automobilima.

Ne voze trajekti, zatvorene su i katamaranske linije, pa su ljudi koji žive na ostrvima bukvalno odsječeni od svijeta.

U međuvremenu, nastavlja se potraga za meksičkom turistkinjom, koja je nestala tokom surfovanja u ponedjeljak u Bračkom kanalu.

Primijećena je samo njena daska, ali od nje nema ni traga ni glasa.

Prije njenog nestanka spasena su druga dvojica turista surfera, javio je Index.hr.

Juče rano poslijepodne MRCC Rijeka pokrenuo je koordiniranu spasilačku akciju u splitskom akvatoriju za nestalom V.V.S,iz Meksika, koja je zadnji put viđena 200 metara od bolske obale.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније