Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

Beta [ Objavio: O.Z. ]

25. 11. 2018. 18:03 >> 17:39
7

RADOIČIĆ PORUČIO

"Nijesam ubio Ivanovića, neću se predati"

Potpredsjednik Srpske liste na Kosovu Milan Radoičić saopštio je danas da nema nikave veze sa ubistvom lidera Građanske inicijative SDP Olivera Ivanovića i da se kosovskoj policiji neće predati.

Kosovska policija uhapsila je u petak rano ujutru četiri osobe. Za sve četvoro određen je u međuvremenu pritvor od 30 dana. U petak ujutro specijalne jedinice kosovske policije ROSU upale su i u stan Radoičića, ali on nije bio kod kuće.

"Neću im se predati, jer ne želim da budem iskorišćen kao preparirana lutka za pokazivanje onima koji vode specijalni rat protiv Srbije i srpskog naroda ili instrument u zataškavanju nečijeg gnusnog i zločinačkog napada na jednog od srpskih političkih lidera Olivera Ivanovića, posebno zato što oni nijesu došli da me odvedu živog. Nijesam bio najbliži prijatelj sa Oliverom Ivanovićem, ali nijesam ubica i nikakve veze sa ubistvom nemam", naveo je Radoičić u pisanoj izjavi.

On je kazao da je "zlikovački" upad policije, za koju je naveo da je privatna garda ozloglašenih albanskih terorista, u sjevernu Kosovsku Mirovicu, bio pokazna vježba i prijetnja svakome Srbinu koji riješi da brani svoje dostojanstvo i pravo na život.

"Došli su kod mene u stan, gdje živim sa ženom i malom djecom, sa armijom do zuba naoružanih ljudi, sa samo jednim ciljem - da me ubiju. I za to sam dobio jasne dokaze", naveo je Radoičić.

Kako je dodao, Priština želi da ga ukloni zato što znaju da je zajedno sa prijateljima i braćom jedan od rijetkih koji je spreman da im se suprotstavi u njihovoj namjeri da zgaze i osvoje sjever Kosova i pokore srpski narod.

On je napisao i da nije uplašen, kao što ni njegovi sugrađani ne treba da budu uplašeni, jer Srbija je ozbiljna država, i preduzeće najmudrije, najodlučnije i najodgovornije poteze kako bi sačuvala srpski narod na Kosovu.

"Ako se Srbi na Kosovu pitaju gdje sam, reći ću im samo da sam blizu, i da čekam i posmatram, jer nikome od nas nema uzmicanja", naveo je Radoičić.

Пратите нас на

Коментари7

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније