Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

08. 12. 2018. 10:15 >> 11:15

NESREĆA U BIH

Autom usmrtio majku i ćerku, povrijeđeno još troje djece

U tragediji, kakvu Novi Travnik ne pamti, Azra Hajrić i njeno dijete poginuli su, dok je još troje djece povrijeđeno pošto je na njih sinoć automobilom u centru grada naletio 34-godišnji Nermin Rustempašić.

Prema još nepotvrđenim informacijama, majka Azra i 9-godišnja djevojčica Alma na mjestu su ostale mrtve, dok su nakon izuzetno brze reakcije službenika novotravničke hitne, svi povrijeđeni prevezeni u bolnicu u Travnik, odakle je dvoje djece poslato u Klinički centar Univerziteta u Sarajevu.

Očevici koji su pomogli službenicima hitne šokirani su, kažu da od šoka nijesu uspjeli da vide ni je li vozač pješake udario na trotoaru ili na pješačkom prelazu.

Nakon nesreće policija je privela Rustempašića, a prema nepotvrđenim podacima vozilom je upravljao pijan.

Policijski uviđaj do dugo u noć pratilo je nekoliko stotina Novotravničana, a više o samoj nesreći trebalo bi da bude poznato tokom dana.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније