Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

[ Beta, Objavila: R.P. ]

16. 02. 2019. 14:54   >>  14:21 6

VUČIĆ PORUČIO

Sporazum sa narodom je glupost i prazna ljuštura

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić, izjavio je da je predlog Sporazuma sa narodom, koji je sačinila opozicija, "skup nevjerovatnih gluposti", kao i da građani koji protestno šetaju, mogu da to čine koliko hoće, ali da se neće dozvoliti nasilje.

"Pročitao sam taj sporazum, kao i onaj prethodni ugovor sa narodom koji je imao nekog smisla, osim što ste sve slagali, a ovaj je prazna ljušuta", rekao je Vučič, odgovarajući na pitanja novinara u Minhenu gde učestvuje na bezbjednosnom forumu.

On je rekao da ima mnogo ozbiljnijeg posla nego da komentariše "Đilasa, Jeremića i Obradovića", navodeći da ga nikad neće pobjediti na izborima.

Govoreći o građanskim protestima, on je rekao da "kod nas nema haosa", za raziku od nekih drugih zemalja, gdje ima i razbijenih glava.

Prema negovim riječima, važno je pokazati demokratski odnos prema ljudima koji drugačije misle.

"Mi to radimo na veoma dobar način - mnogo bolje nego mnoge evropske zemlje", rekao je Vučić.

Podsjetimo, opozicija je najavila da će na vačerašnjem protestu 1 od 5 miliona u Beogradu, građanima ponuditi da potpišu Sporazum sa naradom, kao garanciju za organizaciju, kako se navodi, fer i slobodnih izbora.

Пратите нас на

Коментари6

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније