Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

Objavio: M.L.B. [ Beta ]

04. 11. 2019. 16:33 >> 16:32
9

PALMER

Radićemo na proširenju EU

Specijalni izaslanik državnog sekretara SAD Metju Palmer rekao je danas u Beogradu da je odluka EU da ne dodijeli datum za početak pristupnih pregovora Sjevernoj Makedoniji i Albaniji "istorijska greška".

"To je po našem mišljenju istorijska greška i loša poruka regionu", rekao je Palmer na konferenciji za novinare s predsjednikom Srbije Aleksandrom Vučićem.

On je naveo da SAD žele evropsku perspektivu za Zapadni Balkan i da će raditi na tome da ubijede lidere EU u to prije samita u Zagrebu.

Palmer je izjavio da je s Vučićem razgovarao o političkoj situaciji ne samo u Srbiji već i u regionu.

Пратите нас на

Коментари9

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније