Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

[ Izvor: Beta ]

14. 07. 2021. 16:21 >> 16:22

KOMŠIĆ ODGOVORIO

Milanović provocira rasprave između BiH i Hrvatske

Hrvatski član Predsjedništva BiH Željko Komšić izjavio je da predsjednik Hrvatske Zoran Milanović svojim potezima stalno provocira dalje rasprave između dvije države.

Komšić je ocijenio da je Milanović tokom svoje nedavne posjete BiH izvrijeđao ne samo njega lično, već i državu BiH, svojom izjavom da je ta zemlja Evropskoj uniji "predzadnja rupa na svirali".

"Ne moramo posebno objašnjavati kako bi to izgledalo u normalnim odnosima dvije zemalje, ali pošto su odnosi između BiH i Hrvatske takvi kakvi jesu, a sve su prije nego normalni, mi živimo s takvim stavovima šefa susjedne države, koje iznosi u našoj kući", kazao je on.

Komšić je dodao da se suzdržavao da komentariše izjave hrvatskog predsjednika, ne želeći "gasiti vatru benzinom", ocijenivši da Milanoviću iz nekog razloga trebaju svađe.

Prema njegovim riječima, sve što je tokom posjete BiH uradio Milanović bilo je neprimjereno, ističući da je najveću štetu nanio Hrvatima u BiH.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније