Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

11. 02. 2014. 11:37 >> 11:37
3

IZETBEGOVIĆ OCIJENIO

BiH zaslužuje više od EU

Komentarišući najavljenu posjetu komesara Evropske unije za proširenje Štefana Filea i visoke predstavnice Evropske unije (EU) za spoljnu politiku i sigurnost Ketrin Ešton Sarajevu, član Predsjedništva BiH Bakir Izetbegović kazao je kako nije optimista.

 

“Moram kazati da nisam optimista. Možda ovaj socijalni pritisak koji imamo u ovome času učini da političari budu nešto kooperativniji, ali vidjećemo, daj bože”, pojasnio je Izetbegović.

Govoreći o posjeti Eštonove, Izetbegović je kazao da će od nje tražiti da se za BiH spuste neki pragovi, da se napravi posebno kreiran program pristupanja Evropskoj uniji.

“BiH to zaslužuje. BiH je bila preteča ujedinjavanja Evrope. U ovome gradu su funkcionisale raznovrsne bogomolje, u ovome gradu su ljudi pomagali jedni drugima da naprave sinagoge, crkve, džamije. Ova zemlja zaslužuje više od Evropske unije (EU)”, kazao je on.

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније