Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

18. 04. 2014. 19:53 >> 19:52
4

NEZAPAMĆENO

U SNS se na dan učlani 1.000 ljudi

Od početka izborne kampanje u Srbiji do danas u Srpsku naprednu stranku se učlanilo 60.000 ljudi, ili slikovito grad veličine Kraljeva, piše "Blic".

To praktično znači da se u prethodnom periodu u SNS učlanjivalo blizu 1.000 ljudi dnevno. Kako kažu za "Blic" u toj stranci, oni zaključno sa današnjim danom danas ukupno broje 417.000 članova.

U prethodne dvije godine SNS-u su pristupali čitavi mjesni i opštinski odbori drugih političkih partija, ali i pojedinci. U posljednja dva mjeseca vlada prava navala, piše Blic. Među novoučlanjenima ima onih koji nikada dosad nijesu bili dio nijedne druge partije, ali i onih koji su promijenili više stranaka.

"Nemamo tačne podatke o tome koliko je njih došlo iz drugih stranaka. Prilikom učlanjenja u napomeni mogu i ne moraju to da stave. Obavezno je samo da ugase članstvo u drugoj stranci na dan kada potpišu našu pristupnicu", kažu u SNS.

Пратите нас на

Коментари4

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније