Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

A.B. [ N1 ]

05. 03. 2024. 17:39 >> 19:33

ADVOKAT PRELEVIĆ

Bivši ministar u Vladi Srbije kontaktirao sa Šarićem po nalogu "velikog šefa"

Francuska policija otkrila je da su narko-klanu Darka Šarića pomagali tadašnji ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović, kodno ime u skaj komunikaciji Edo i načelnik BIA Marko Parezanović – Markus.

Prema navodima KRIK-a, tužilaštvo nije pokrenulo postupak uprkos ovim saznanjima.

 

Advokat Božo Prelević za Danas ukazuje da Stefanović i Parezanović nisu ostvarivali kontakte sa Šarićem jer su to lično željeli, već da su morali „po nalogu velikog šefa“.

Kako piše KRIK, naredbe su dobijali od čovjeka čije je kodno ime bilo Oskar, a čiji identitet nije utvrđen.

"Nebojša Stefanović i Marko Parezanović nisu sarađivali zato što je to njihova inicijativa. To je inicijativa ‘velikog šefa’ iz tih razgovora. Postoji ‘mali šef’ i ‘veliki šef’, a zna se ko je jedan, a ko je drugi“, napominje Prelević.

Kako je objasnio, zbog toga ne treba ni očekivati da će Stefanović i Parezanović odgovarati, piše Danas.

„Ako je to tako, onda je deplasirano zašto oni nisu odgovarali. Oni ne mogu odgovarati ukoliko su to uradili po nalogu ‘velikog šefa’“, ističe on.

Prelević dodaje i da ovo nije sve od prepiski što će javnost imati prilike da vidi.

„To je samo jedan dio prepiski koje će se pojaviti. Tih prepiski će biti još i na kraju će to vjerovatno značajnim dijelom da se objelodani, samo treba da nas još malo kuvaju dok to sve ne bude objavljeno“, zaključuje Prelević.

Stranka slobode i pravde takođe se oglasila ovim povodom, postavljajući pitanje zašto niko ne smije da kaže ono što je apsolutno jasno – Oskar je predsjednik Srbije Aleksandar Vučić.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније