Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

A.B. [ N1 ]

21. 03. 2024. 18:01 >> 18:02
Čitaj mi:

PLENKOVIĆ

"Milanović nudi haos i vodi Hrvatsku u ruski kamp"

Hrvatski premijer Andrej Plenković izjavio je danas da predsjednik Zoran Milanović vodi Hrvatsku u ruski kamp i poručio mu da će on još dugo ostati premijer.

Poručio je da je Milanović čovjek "koji ima problema" i da su ti problemi "slojeviti".

"Riječ je o čovjeku koji Hrvatsku vodi u ruski kamp, koji nas vodi u izolacionizam u Evropskoj uniji i koji je počinio veliku vanjskopolitičku štetu”, rekao je Plenković u Briselu.

Na Milanovićevu objavu na Fejsbuku da će nakon ovoga samita otići u Luksemburg i dati iskaz evropskoj javnoj tužiteljki, Plenković je rekao kako je poznato da je Milanović “inače duhovit čovjek“ i da mu je to jedna od uspješnijih opaski.

Za Milanovićev spoljnopolitički bilans Plenković je rekao da je ravan nuli, da mu niko nije došao niti je gdje išao, “osim gdje se mora po funkciji zateći na nekom multilateralnom sastanku”.

Plenković je rekao da je jedino što Milanović nudi haos, nered i cirkus i izrazio uvjerenje da su građani dovoljno odgovorni i razumni i znaju kome će pokloniti povjerenje.

„Za razliku od njega koji tumara Hrvatskom kao muva bez glave i bavi se ovim ostacima propalog SDP, mi za Hrvatsku radimo ozbiljne stvari. On nudi haos, nered i cirkus“, rekao je Plenković.

Podsjetimo, parlamentarni izbori u Hrvatskoj biće održani 17. aprila.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније