Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

15. 09. 2014. 17:30 >> 17:35
9

KOMADANT ČETNIKA

"Otimaćemo obilježja od sandžačke `Torcide`"

Komandant ‘Četničkog pokreta’ koji se bori u Ukrajini na strani proruskih pobunjenika Bratislav Živković objavio je na svom Fejsbuk profilu da stiže večeras u Beograd. Najavio je da će prošetati kroz Novi Pazar i vratiti šalove i majice navijačke grupe "Torcida Sandžak" kao trofej.

“Fejsbuk mi je upravo uklonio skoro sve slike iz Novorusije. Ostaje im još samo mene da uklone pa da budu srećni. Dolazim u Srbiju večeras u 22.30 časova. Živjela Srbija!", objavio je Živković.

On je ukazao da su, nakon prijetnje bivšeg pripadnika odreda El Mudžahedin Abdulmelika Bašića da će "Drina biti crvena, a Priboj proboj ukoliko četnici prošetaju Novim Pazarom", nepoznati počinioci polomili stakla na džamiji u Prijedoru.

Ipak, čini se da Živković ne odustaje od ideje da prošeta ulicama Novog Pazara, kao odgovor na šetnju uniformisanih osoba sa fesovima tokom "Pohoda na Hadžet", protestne šetnje predvođene muftijom Muamerom Zukorlićem.

"Navijači Torcide iz Novog Pazara su se već organizovali za naš dolazak. Spremili su dosta šalova i majci, koje trebamo ponijeti kao trofeje", napisao je na Fejsbuku Živković.

Пратите нас на

Коментари9

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније