Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

21. 10. 2014. 21:15 >> 21:16

SUD U ZAGREBU

Bandiću i ostalima 30 dana pritvora

Gradonačelniku Grada Zagreba Milanu Bandiću i ostalim optuženima u aferi "Agram", istražni sudija Županijskog suda u Zagrebu odredio je pritvor od 30 dana.

Jedini od osumnjičenih koji će sjutra vjerojatno biti pušen na slobodu je Petar Pripuz, vlasnik pumpe CIOS, koji će platiti kauciju u iznosu od milion eura.

Osumnjičeni, među kojima je Milan Bandić, Slobodan Ljubičić i ostalih 10 okrivljenih u ovim trenucima izlaze iz suda i večeras će biti prevezeni u istražni zatvor u Remetincu, gdje će, po nalogu istražnog sudije, provesti mjesec dana.

Četvorica od 16 ukupno optuženih danas su pušteni da se brane sa slobode. 

(AA)

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније