Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

27. 03. 2013. 23:28 >> 23:29
1

PREGOVORI

Kuči: Zapad podržao stav Kosova

Zamjenik kosovskog premijera potvrdio postojanje Dokumenta sa osam tačaka koje je Beogradu predstavila Ešton.

 

U Prištini je danas zasjedala Vlada Kosova. Premijer Hašim Tači obavijestio je ministre o informativnim sastancima sa predstavnicima SAD-a, Francuske, Njemačke, Italije i Velike Britanije, koji su, kako je prenio, podržali stav Kosova u razgovorima sa Beogradom.

Zamjenik kosovskog premijera, Hajredin Kuči, govoreći na konferenciji za novinare nakon sjednice, istakao je da će kosovska strana nastaviti konstruktivno da djeluje.

Potvrdio je postojanje, nedavno u medijima objavljenog, Dokumenta sa osam tačaka koje je Beogradu predstavila Ketrin Ešton kao plan rješenja za opštine na Sjeveru Kosova.

"Mi smo imali uvid u dokument  koji je predstavila gospođa Ešton. Tog istog dana dali smo i  naše primjedbe. Smatramo da će naše primjedbe učiniti ovaj dokument mnogo boljim, jer neće biti nedoumica, te će biti mnogo efikasniji za implementaciju", kazao je Kuči.  

 

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније